BannerNordS


 

Om Skærbæk, Loddet og Grundejerforeningen Loddet

Loddet:

Loddet er en udstykning fra 2005 i Skærbæk fyldt med venlige stisystemer og grønne oaser. Loddet er opdelt i 4 vænger med hver sit fællesområde og ligger i udkanten af Skærbæk. Loddet ligger meget naturskønt med marker mod nord og tæt på vand.

SkaerbaekSydS

  

Skærbæk:

Skærbæk er en charmerende lille by, som er opstået omkring Skærbæk Havn og de skønne naturområder ved Hagenør og Gudsø Vig. Skærbæk er beliggende midt mellem Fredericia og Kolding og med kort afstand til motorvejsnettet, således at resten af Trekantområdet kan nås inden for kort tid.

www.taulov-skærbæk.dk kan du læse mere om Skærbæk. Her kan du blandt andet læse om Skærbæks natur og historie samt institutionerne og foreningerne i Skærbæk.

LoddetOgLillebaeltS

 

Grundejerforeningen Loddet:

Grundejerforeningen har primært til opgave at varetage de opgaver, der er i forbindelse med vedligehold af Loddet, samt at sørge for den videre udvikling af området, især fællesområderne.

Grundejerforeningen arrangerer hvert år en fælles arbejdsdag for alle beboere på Loddet. Her ordner vi de ting, som trænger på de enkelte vænger og fællesområder. Arbejdsdagene afsluttes altid med fælles hygge.

Derudover står Grundejerforeningen for en del sociale aktiviteter for medlemmerne. Her kan blandt andet nævnes fastelavn, Skt. Hans, sommerfest osv.

Sommerfesten afholdes i en weekend bestemt af det siddende festudvalg. Det er en fantastisk dag med masser af aktiviteter i løbet af dagen for både børn og voksne samt fællesspisning og hygge om aftenen.

Opdateret d. 30. januar 2018