BannerNordS


Ny beboer

Når du bliver ny beboer på Loddet, bliver du også automatisk medlem af 'Grundejerforeningen Loddet' jfr. lokalplanen for området. Det betyder, at du skal betale kontingent, og at du gennem denne forening bidrager til vedligehold af de fællesarealer, du bor ved siden af. Dette gælder både den private fællesvej, fællesområderne, mm.

Tidligere ejer har ifølge vores vedtægter pligt til at give os besked, når en parcel bliver solgt, men vi vil meget gerne, hvis du også selv kontakter os. Herved kan vi sikre, at vi har de korrekte kontaktoplysninger skrevet ind på vores beboerliste, og vi kan få jer oprettet som brugere på denne hjemmeside. så har I mulighed for at læse lidt mere om vores grundejerforening og det arbejde, vi laver for at gøre Loddet et rigtigt godt sted at bo. I vil også kunne høre mere om fastelavnsarrangementer, sommerfester og hyggelige arbejdsdage. Du kan kontakte os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Overvejer du at købe et hus på Loddet, er det en god ide at undersøge, om der er kontingentrestancer på den parcel, du kigger på, inden du skriver under. Du kan få det oplyst ved at kontakte kassereren på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Opdateret d. 31. marts 2015